Joeri Sprukkelhorst
Metsel- en klussenbedrijf

Uw partner voor bouw en verbouw in de regio.

Wat we doen

Nieuwbouw

Verbouw

Afbouw

 

 

Over ons bedrijf

Metsel- en Klussenbedrijf J. Sprukkelhorst is opgericht in 2012. Het is een ervaren aannemers- en bouwbedrijf. Door de jaren heen hebben wij al prachtige projecten mogen afronden. Van een simpel toilet tot aan een grote aanbouw, van een tuinmuur tot aan grote schuren. Wij werken samen met een aantal vaste zelfstandig ondernemers hier uit de regio. Deze zelfstandig ondernemers zijn ieder in hun eigen vak optimaal gespecialiseerd.

Heeft u plannen om te (ver)bouwen? Een grote of kleine verbouwing dat is bij ons geen probleem. Neem gerust een kijkje in het portfolio om een beeld te krijgen van waar wij o.a. mee bezig zijn geweest.

Maatwerk

Zoals u van een bouwbedrijf kan verwachten, bouwen wij op maat, volgens de wensen van de klant. Of het nu gaat om een eenvoudig familiehuis, kantoorpand of zelfs een productiehal, er is van alles mogelijk binnen ons bedrijf.

Geinteresseerd?

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, bel, mail of app en we maken graag een afspraak!

Tel: 06-52579051 of e-mail: info@joerisprukkelhorst.nl

Werkwijze

Metsel- en klussenbedrijf Joeri Sprukkelhorst zorgt voor elk gewenst onderdeel in het bouwproces van pril begin tot eind, ook als de klant voor cascobouw kiest. Wij houden rekening met het beschikbare budget van u als opdrachtgever, om daardoor de meest optimale prijs-kwaliteit verhouding te kunnen waarborgen. Wij denken graag met u mee en zorgen ten alle tijden dat uw wensen centraal staan.

Nieuwbouw

U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw. Indien gewenst kunnen wij ook het gehele ontwerp verzorgen, waarin we uiteraard samen kijken naar de mogelijkheden en wensen.

Verbouw

Metsel- en klussenbedrijf Joeri Sprukkelhorst is een allround bouwbedrijf. Hetgeen betekent, dat wij ook allerhande renovaties kunnen uitvoeren. Hierbij denkend aan het realiseren van een uitbouw, het vervangen van kozijnen, deuren vervangen, maar ook het verbouwen van een badkamer of woonkamer.

“Geen project is te gek of te groot voor ons deskundige team. DE voornaamste peilers van ons bedrijf zijn duurzaamheid en kwaliteit.”

Joeri Sprukkelhorst